Blog

Η νέα αρχή της “The angel”

Τελικά υπάρχει φύλακας άγγελος; Όλοι μας μικροί και μεγάλοι χρειαζόμαστε έναν φύλακα. Είναι αυτός που μας δίνει την δύναμη να σηκωθούμε, όταν πέφτουμε.  Για να ξανασηκωθούμε πιο δυνατοί. Είναι αυτός που μας λέει «δεν πειράζει, όλοι κάνουμε λάθη. Σε στηρίζω». Για την Έλενα Παπαδημητροπούλου, ο φύλακας άγγελος είναι κάποιος που έρχεται στη ζωή σου και την σημαδεύει. Είναι με ένα μαγικό τρόπο εκεί κάθε φορά που χρειάζεσαι κάποιον να πιαστείς.  Ένα χέρι να κρατήσεις. Μια αγκαλιά να χωθείς. Κάποιον να σε ακούσει.  Ακόμη και αν δεν πεις λέξη. Κι άλλες πάλι φορές, μπορεί να μην είναι καν εκεί σαν παρουσία αλλά με τον ίδιο μαγικό τρόπο τον νιώθεις. Νιώθεις αυτή τη γαλήνη στην ψυχή σου. Την προστασία, αρκεί να αφεθείς. Όπως όταν ήμασταν παιδιά.  Που είχαμε αγνή ψυχή και βλέπαμε καθαρά. Ανεπηρέαστοι από τα πρέπει της ζωής των μεγάλων…

Την περίοδο αυτή, ζούμε καταστάσεις μη προβλέψιμες. Από τη μια μέρα στην άλλη, αλλάξαν όλα. Τίποτα πια δεν είναι δεδομένο.  Ο φύλακας Άγγελος μας, μπορεί τελικά να αποτελέσει αυτή τη δύσκολη περίοδο το στήριγμα μας. Για να μη χάσουμε ποτέ την ελπίδα μας.

Η  Ελένα Παπαδημητροπούλου  είναι η δημιουργός της εταιρίας, the Angel. Την Έλενα και την εταιρία της σας τη συστήσαμε πριν από δύο χρόνια {https://www.humanstories.gr/the-angel-giati-oli-chriazomaste-enan-angelo/}. Σήμερα η Έλενα μαζί με την αδερφή της, την Αλεξάνδρα Παπαδημητροπούλου συνεχίζει να πιστεύει στον φύλακα άγγελο της. Και εξελίσσουν μαζί με την Αλεξάνδρα το brand τους, the Angel.

“Στόχος μας είναι ότι φτάνει στα χέρια σας να σας μαγέψει από την πρώτη στιγμή”
Αυτή είναι η δήλωση και ο βασικός στόχος των δύο γυναικών. Για αυτό κάθε παραγγελία έρχεται σε συσκευασία δώρου που εντυπωσιάζει και τους πιο απαιτητικούς. Ανοίγοντας το δώρο σου μπορείς να βρεις μέσα μία μεγάλη ποικιλία πραγμάτων τα οποία μπορείς εύκολα να δεις και να παραγγείλεις μέσα από το site της εταιρείας. Ακόμα και μία γρήγορη ματιά θα σε πείσει για το πόσο ποιοτικές είναι οι δημιουργίες τους.

Για αρχή θα βρεις μία μεγάλη ποικιλία σε κουβερτούλες. Διαφορετικά υφάσματα για διαφορετικές περιστάσεις σε πολλά χρώματα και σχέδια για να επιλέξεις το καταλληλότερο για εσένα. Ακόμα, θα βρεις υπέροχα σετ από σεντόνια, μαξιλαροθήκες και κουβερτούλες για το κρεβατάκι του μικρού σου αγγέλου. Φυσικά έχουν φροντίσει και για το μπάνιο του. Πετσέτες και μπουρνουζάκια αλλά και καλύμματα για την αλλαγή της πάνας είναι ό,τι χρειάζεσαι για να φροντίσεις την υγιεινή του.

H Έλενα και η Αλεξάνδρα μιλούν στο humanstories.gr για το πώς βίωσαν τη δική τους απομόνωση λόγω της πανδημίας. Και πόσο εύκολη θα είναι η επιστροφή στην «κανονικότητα» ή όπως πολύ σωστά επισημαίνουν τα κορίτσια επιστροφή σε μία νέα αρχή. «Η λέξη νέα κανονικότητα είναι μια λέξη παγίδα.  Ίσως η «Νέα αρχή» θα ταίριαζε περισσότερο σε όλο αυτό που βιώνουμε. Η Αυριανή μέρα θα ήταν μια νέα αρχή για όλους μας.  Η περίοδος που πέρασε ήταν ίσως για τους περισσότερους ότι πιο «μη φυσιολογικό» έχει ζήσει κανείς στην καθημερινότητά του. Ξαφνικά από τη μια στιγμή στην άλλη βρεθήκαμε όλοι τόσο μακριά. Γονείς με παιδιά, αδέλφια, φίλοι, συγγενείς. Όλοι σε απόσταση. Πραγματικά είναι κάτι που δε θέλουμε με τίποτα να ζήσουμε ξανά. Υπήρχε φόβος, ανησυχία και άγχος για τους αγαπημένους μας.  Έχουμε και την τύχη να ζουν οι γιαγιάδες και παππούδες μας και αυτό μας άγχωνε ακόμη περισσότερο». Μας λένε η Έλενα και η Αλεξάνδρα και συνεχίζουν: «Από πολύ νωρίς, πριν ακόμη κλείσουν τα καταστήματα δε δεχόμασταν κόσμο στο εργαστήριο του the Angel. Στέλναμε όλες τις παραγγελίες μας με Κούριερ ακόμη και αυτές που ήταν εντός πόλεως. Προσπαθούσαμε οι παραγγελίες να φεύγουν όσο πιο γρήγορα γίνεται, γιατί πραγματικά το αύριο ήταν άγνωστο. Μέχρι που ήρθε η ήμερα που ανακοίνωσαν το κλείσιμο των καταστημάτων. Το προσωπικό ήταν ήδη με άδεια και έτσι βρεθήκαμε να πρέπει να παραδώσουμε ένα τεράστιο όγκο παραγγελιών μέσα σε τρεις ημέρες. Παραγγελίες που ράβονται στο χέρι και που ήταν απαραίτητες για τις νέες μαμάδες που ετοιμάζονται να αγκαλιάσουν τα μωράκια τους. Τα καταφέραμε όμως. Και μετά; Τι θα κάνουμε μετά; Αναρωτηθήκαμε. Θα λειτουργήσουμε κανονικά; Με ποιόν τρόπο;  Ετοιμοπαράδοτα προϊόντα δεν έχουμε, καθώς όλα ράβονται στο χέρι κατόπιν παραγγελίας. Τα κορίτσια μας έχουν βγει σε άδεια για να είναι σπίτι ασφαλής με τις οικογένειές τους. Οι μεταφορικές εταιρείες τρέχουν και δε φτάνουν. Επικρατεί ένας πανικός. Κι έτσι αποφασίσαμε να μη λειτουργήσουμε για όσο χρειαστεί. Αποφασίσαμε να μείνουμε σπίτι. Να μείνουμε ασφαλής. Να προστατεύουμε όσους περισσότερους μπορούμε από τη μεριά μας. Μάλλον κάπου εδώ φαίνεται πως λειτούργησε αυτό που λέμε και ακούγεται όσο ποτέ τον τελευταίο καιρό  «κοινωνική /ατομική ευθύνη». Κρατήσαμε όμως  την επαφή μας με τον κόσμο στο διαδίκτυο γιατί μας έδινε τη δύναμη που χρειαζόμασταν. Ούτε μεταξύ μας δε συναντιόμασταν. Όποτε η καθημερινότητά μας επηρεάστηκε πάρα πολύ. Όπως σε όλο τον κόσμο άλλωστε. Και όμως, με έναν μαγικό τρόπο αυτό όλο μας έφερε πιο κοντά….».

Με έναν μαγικό τρόπο, το διαδίκτυο ένωσε μία ομάδα ανθρώπων στην Κρήτη για ένα κοινό σκοπό. «Οι μάσκες που ράψαμε ήταν το λιγότερο που μπορούσαμε να κάνουμε από τη μεριά μας για τους ανθρώπους που ήταν και συνεχίζουν να είναι στην πρώτη γραμμή για όλους εμάς. Δημιουργήθηκε μια ομάδα εδώ στην Κρήτη από ανθρώπους που έραψαν πάρα πολλές μάσκες. Με συγκεκριμένο πατρόν. Κι όλες διατέθηκαν στην 7η ΥΠΕ Κρήτης, ώστε να καλύψουν ανάγκες σε νοσοκομεία, πυροσβεστική, αστυνομία και όπου αλλού είναι αναγκαίες. Δεν θα μπορούσαμε να μη συμμετέχουμε σε κάτι τέτοιο.  Και το πιο σπουδαίο ήταν όταν ανακοινώσαμε τον αριθμό των μηνυμάτων που δεχθήκαμε από γυναίκες που ήθελαν κι εκείνες να βοηθήσουν. Είναι σπουδαίο τελικά να βοηθάς. Είναι από τα πιο σπουδαία…». Μας λένε τα κορίτσια συγκινημένες.

Η μάσκα το νέο «αξεσουάρ». «Μάσκες μας ζητούσε ο κόσμος από την πρώτη στιγμή. Για να αγοράσουν. Όμως αν θυμάστε εκείνες τις μέρες υπήρχε τόσο μεγάλη έλλειψη που η αισχροκέρδεια υπήρχε παντού. Πολύ στενάχωρο πραγματικά. Δεν είναι δουλειά μας η παραγωγή μασκών. Δουλειά μας είναι τα βρεφικά είδη. Οπότε δεν θα πουλούσαμε ποτέ κάτι απλά και μόνο επειδή «πουλάει». Τώρα που ξεκινήσαμε σιγά σιγά να επανερχόμαστε όλοι, αποφασίσαμε να συνεχίζουμε να προσφέρουμε μάσκες στον κόσμο εντελώς δωρεάν. Θα βρίσκονται μέσα σε κάθε πακέτο τους. Μια γλυκιά έκπληξη».

Έτσι βίωσε την πανδημία η ομάδα του «The Angel». Από αυτήν θα βγει ίσως πιο δυνατή και σίγουρα μυρωδάτη. Όλο το εργαστήριο τους μοσχοβολάει πούδρα… «Ήταν μια ιδέα που ήρθε από τα ίδια τα μωρά. Αυτή η μοναδική μυρωδιά της πούδρας του μωρού είναι ότι πιο ιδιαίτερο, ξεχωριστό, χαλαρωτικό και ότι πιο αναζωογονητικό υπάρχει. Ιδίως για τις μαμάδες. Τους φέρνει μνήμες μοναδικών στιγμών με το μωράκι τους. Τα αρωματικά μαξιλαράκια «The Angel» είναι φτιαγμένα με 100% αγνά υλικά με φυσικό άρωμα πούδρας όπου είναι κατασκευασμένο αποκλειστικά για το The Angel. Όπως επίσης και τα φυτικά αρωματικά κεριά σόγιας με άρωμα πούδρας. Είναι πλέον ένα από τα best seller του The Angel και δε λείπουν σχεδόν από καμία παραγγελία. Και έπεται και συνέχεια… Stay Tuned». Τελειώνει η Έλενα και η Αλεξάνδρα. Η ομάδα «The Angel» εξελίσσεται…

Διαβάστε το άρθρο κάνοντας κλικ ΕΔΩ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *