Blog

Τα πιο όμορφα και χρήσιμα δώρα για ένα νεογέννητο μωράκι

Πολλές φορές μέσα από το λογαριασμό μου στο Instagram, τον οποίο μπορείτε να βρείτε εδώ, σας δείχνω πράγματα για τα μωράκια μας και σας παραθέτω δικές μου προσωπικές απόψεις και εμπειρίες. Ένα θέμα που με έχετε ρωτήσει πολλές φορές είναι ο εξοπλισμός του νεογέννητου και φυσικά τα δωράκια που μπορείτε να πάρετε σε συγγενικό ή φιλικό μωράκι που έρχεται στον κόσμο.

Χειροποίητα δώρα για μωράκια

Μία εταιρία που ξεχώρισα πολύ είναι η εταιρία The Angel. Είναι ελληνική, με χειροποίητα προιόντα με πολύ αγάπη για τα μικρούλια μας. Τα κορίτσια που βρίσκονται πίσω από την εταιρεία είναι η Έλενα και η Αλεξάνδρα. Η επιχείρησή τους δραστηριοποιείται ηλεκτρονικά.

Τα υφάσματα που χρησιμοποιύν τα κορίτσια είναι ελεγμένα και πιστοποιημένα σύμφωνα με το Oeko-Tex Standard 100 και είναι κατάλληλα για το δερματάκι του μωρού μας. Τα κορίτσια, κατασκευάζουν είδη για παιδιά κάθε ηλικίας. Όλα τα προιόντα σχεδιάζονται και ράβονται στο χέρι κατόπιν παραγγελίας. Αυτό, τα κάνει ακόμα πιο μοναδικά.

Μουσελίνες, κουβερτούλες αγκαλιάς, κουβέρτες εξόδου, σεντονάκια, πάντες για κούνια, πετσέτες για μπάνιο ή για την παραλία είναι μερικές από τις ξεχωριστές δημιουργίες των κοριτσιών.

Θεωρώ λοιπόν, πως είναι το καλύτερο δώρο για το μωράκι ή το παιδάκι σας, με την ασύγκριτη ποιότητα του και τα υπέροχα σχέδια που ανανεώνονται συνέχεια από τα κορίτσια. Θα κάνουν τις στιγμές που ζείτε στο σπίτι με το παιδάκι σας και τις βόλτες σας μοναδικές!

Μπορείτε λοιπόν, να δείτε όλη την συλλογή πατώντας εδώ αλλά και να επισκεφτείτε το Instagram account του The Angel και να εμπνευστείτε από τα υπέροχα προϊόντα τους.

Διαβάστε το άρθρο κάνοντας κλικ ΕΔΩ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *